Prekių krepšelyje nėra.
Grįžti į parduotuvęPrekių krepšelyje nėra.
Grįžti į parduotuvęNors mes geriame įvairią arbatą, originalios arbatos iš tiesų yra žalios arbatos.
Žaliosios arbatos plikymas – tai savotiška terapija.
Neplikykite žaliosios arbatos verdančiu vandeniu, atvėsinkite ji iki 90-60 laipsnių temperatūros.
Bus skanesnė ir kvapnesnė, jei vanduo bus šviežias minkštas.
Kinijoje žalią arbata įprasta plauti, užplikius arbatžoles ir palaikius 30 sek., vanduo nupilamas, po to plikoma antrą kartą, tuomet skonis būna subtilesnis.
Puodeliui arbatos paprastai beriamas nubrauktas arbatinis šaukštelis.
Kiek kartu plikyti?
Tas pačias arbatžoles plikyti kelis kartus, kiek vieno skonis kitoks:
Pirmasis- pasigardžiuoti.
Antrasis- pasilepint.
Trečiasis- akims.
Ketvirtasis – atsipalaiduoti.
Ne kartą plikomas arbatžoles reikėtu palaikyti ne ilgiau kaip 3 minutes.
Neturime
Liko tik 1
Tai viena iš tauriausių Kinijos arbatų, kurios gamyba yra gana ribota. Ji yra gaminama iš geriausių arbatos lapelių pumpurų surinktų pavasary. Lapai praturtinti daugybe baltų tipsų, kurie susiraitę į mažas spirales.
.