• Pristatome „Rūtos“ šokolado meistrų kūrinį – elegantišką, prabangią, klasikinę saldainių rinkinių liniją „Rūta 1913“.
    Ši saldainių linija sukurta norint pabrėžti „Rūtos“ gaminių unikalumą, aukščiausią šokolado kokybę ir laiko išmėgintą gaminių skonį. Linijos dizaine naudojami įmonei išskirtinumo suteikiantys elementai: 1913 m. – įmonės įkūrimo metai, įkūrėjo A. Gricevičiaus parašas bei įmonės šūkis – „Laiko išmėgintas skonis“! Dėžutės viršelyje galite matyti saldainių rūšis.
    „Rūta 1913“ rinkinį sudaro šokoladiniai saldainiai su šiais įdarais: kakaviniu, pagardintu brendžiu, Marsala vyno ir baltojo šokolado, amareto skonio ir kvapiųjų mandarinų.
    4 nepriekaištingi skoniai.
    20 aukščiausios kokybės saldainiai.
    Prabangus, elegantiškas dizainas.

    Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas 23% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 22,6% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), šokoladas 18% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), cukrinis glajus (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, emulsiklis E 471), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), įdaras base-krem (baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, cukrus, alkoholis, sutirštintos IŠRŪGOSPIENO baltymai), saldintas sutirštintas PIENAs (PIENAs (55%), cukrus (45%)), brendis (1,9%), nugriebto PIENO milteliai, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kakavos sviestas, liesi kakavos milteliai (0,6%), kvapiųjų mandarinų tyrė (0,5%), SVIESTAS, cukrus, KIAUŠINIŲ trynio įdaras 0,4% (vynas Marsala (32%), KIAUŠINIŲ tryniai (32%), cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga, KIAUŠINIŲ baltymai, dažikliai (karotenai, riboflavinai)), stabilizatorius invertazė, amareto ir kitos kvapiosios medžiagos, dažiklis (E 129*), tapijokų krakmolas. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. *Dažikliai gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį!

    Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C

     

    Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    Maistingumas 100 g
    Energinė vertė 2098 kJ / 503 kcal
    Riebalai 28,1 g
    Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 17,2 g
    Angliavandeniai 54,1 g
    Iš kurių: cukrų 51,4 g
    Skaidulinės medžiagos 2,1 g
    Baltymai 4,8 g
    Druska 0,12 g

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Šokoladinių saldainių rinkinys „RŪTA 1913“, 125 g”

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti