„Šokolado tradicijos“ – apdovanotas, įvertintas ir pamėgtas saldainių rinkinys, šokolado tradicijas atspindintis savo unikaliais skoniais.

Saldainių rinkinyje rasite saldainius su aštuonių skonių įdarais: karameliniu, lazdynų riešutų, migdolų, kavos kremo, aktinidijų, juodųjų serbentų, lazdynų riešutų, romo skonio razinomis, taip pat brendžiu pagardintu kakavos kremu.

2011 m. konkurse „Lietuvos metų gaminys“ gaminys laimėjo aukso medalį.
Rinkinį sudaro net 8 skonių saldainiai.
Gaminys išsiskiria subtiliu dizainu.

Sudedamosios dalys: šokoladas (39%; kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), pieninis šokoladas (14%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), karamelinis įdaras (10%; gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas PIENAs [nugriebtas PIENAs, cukrus], augaliniai riebalai [kokoso], emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, druska, natūrali kvapioji medžiaga), cukrus, cukrinis glajus (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), LAZDYNŲ RIEŠUTAI (3%), romo skonio razinų įdaras (1,9%; razinos (45%), cukrus, tirštiklis modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, romo kvapioji medžiaga, konservantas kalio sorbatas), gliukozės sirupas, aktinidijų uogos (1,4%), juodųjų serbentų džemas (1,3%; cukrus, juodieji serbentai (25%), tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), saldintas sutirštintas PIENAs (PIENAs (55%), cukrus (45%)), kakavos masė, kakavos sviestas, MIGDOLAI (1,1%), kakavos masė, kakavos sviestas, liesi kakavos milteliai (0,5%), liesi pieniniai milteliai, brendis (0,3%), etilo alkoholis (0,3%), IŠRŪGŲ milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kava (0,06%), tirštiklis pektinas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tapijokų krakmolas, stabilizatorius invertazė, joduotoji druska. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%.

Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C

 

Gali būti glitimo, kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

 

Maistingumas 100 g
Energinė vertė 2083 kJ / 500 kcal
Riebalai 29 g
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 16,8 g
Angliavandeniai 52,7 g
Iš kurių: cukrų 47,3 g
Baltymai 4,3 g
Druska 0,05 g

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Saldainių rinkinys „Šokolado tradicijos”, 220 g”

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti