NAUJIENA! „Rūtos“ šokolado meistrai ir toliau džiugina naujienomis! Pristatome naują gaminį – šaltyje džiovintas avietes su baltuoju šokoladu. Baltojo šokolado saldumas ir švelnumas puikiai dera su rūgštoku aviečių skoniu. Tai skanėstas, kuris skonių receptoriams sukuria nuostabią simfoniją – tirpdamas baltasis šokoladas palengva atskleidžia ryškų aviečių skonį. Švelni, saldi ir aromatinga naujiena – skanėstas, kuriam sunku atsispirti! Liofilizuotos avietės (džiovintos šaltyje) pasižymi išliekančia ta pačia forma, tūriu, spalva, jose išlieka beveik visi vitaminai, išsaugomos aromatinės ir skoninės savybės, o tekstūra tampa puri ir traški Liofilizuotos avietės su baltuoju šokoladu – naujas, išraiškingas ir aromatingas skonių derinys! Liofilizuotos avietės Baltasis šokoladas pagardintas liofilizuotų aviečių milteliais Unikalus skonių derinys!

Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas 92% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), liofilizuotos avietės (7,2%), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas).

Alergenai: soja, pienas ir jo produktai. gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

100g maistinė vertė:

  • Energinė vertė: 2393 kJ/573 kcal
  • Riebalai: 36.4 g
  • –Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 22 g
  • Angliavandeniai: 53.4 g
  • –Iš kurių: cukrų: 52 g
  • Baltymai: 5.9 g
  • Druska: 0.2 g

Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Liofilizuotos avietės su baltuoju šokoladu 80 g”

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti