Lazdynų riešutai, padengti juoduoju šokoladu, kuriame kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 43 %.
Ši klasikinio skonio kompozicija – skaidulinių medžiagų šaltinis. Išbandykite!

Sudedamosios dalys: šokoladas 62 % (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), LAZDYNO RIEŠUTAI (37 %), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 43 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ.

Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C

 

Gali būti PIENO, GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra.

Būkite pirmas, pateikęs atsiliepimą „Lazdyno riešutai su juoduoju šokoladu“

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti