Juodosios arbatos sudėtis: juodoji arbata, citrinų skiltelės, citrinžolė, natūralūs kvapai, imbieras, raudonieji ir baltieji pipirai, sandalmedis, kaktuso ir dagio žiedlapiai, alavijo  lapeliai.

Tikroji juodoji aromatizuota arbata su šviežiu citrininiu ir ryškesniu čili skoniu.

Paruošimas:

  • Arbatinuką kuriame plikysite arbatą pakaitinkite, kad įšiltu.
  • Arbatžolių įberkite tiek  šaukštelių , kiek puodelių gersite, ir dar vieną arbatinukui ir užpilkite karštu vandeniu.
  • Pilkite tik puse arbatinuko.
  • Kai arbatą pritrauks po 2-4 min. pripilkite arbatinį  iki viršaus ir palikite 1-2 min.
  • Tinkamai užplikytos arbatos paviršiuje turi pasirodyti putų, jų nugriebti nereikia.
  • Gardi tik šviežiai užplikyta arbata, po kelių valandų juolab – kitą dieną, ji praranda gerą skonį ir aromatą, joje net susidaro net kenksmingų raugų ir nuosedų. Tradiciškai arbata geriama nesaldinta
  • Kilmės šalis: Kenija
Svoris

, ,

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra.

Būkite pirmas, pateikęs atsiliepimą „Karštas desertas“

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai pažymėti