Prekių krepšelyje nėra.
Grįžti į parduotuvęPrekių krepšelyje nėra.
Grįžti į parduotuvęJuodoji arbata yra viena iš labiausiai vartojamų arbatų Europoje ir visame Vakarų pasaulyje. Nedaugelis gali įsivaizduoti pusryčius be stiprios juodos arbatos puodelio.
Mes pasirengę patenkinti kiekvieno lūkesti, kas mėgsta geros juodosios arbatos skonį.
Paruošimas: arbatinuką kuriame plikysite arbatą pakaitinkite, kad įšiltu.
Arbatžolių įberkite tiek šaukštelių , kiek puodelių gersite, ir dar vieną arbatinukui ir užpilkite karštu vandeniu.
Pilkite tik puse arbatinuko.
Kai arbatą pritrauks po 2-4 min. pripylkite arbatinį iki viršaus ir palikite 1-2 min.
Tinkamai užlikitos arbatos paviršiuje turi pasirodyti putų, jų nugriebti nereikia.
Gardi tik šviažiai užplikyta arbata, po kelių valandų juolab – kitą dieną, ji prarnda gerą skonį ir aromatą, joje susidaro net kenksmingų raugų ir nuosedų. Tradiciškai arbata geriama nesaldinta.