CEYLON OP DIMBULA UDUWELA

Naujas produktas

29 Daiktai

0,90€su PVM

Juodosios arbatos sudėtis: juodoji, dideli ilgi lengvai susukti lapai, sukuria šviesiai rudą užpilą su prinokusių obuolių skoniu.    

Paruošimas:

  • Arbatinuką kuriame plikysite arbatą pakaitinkite, kad įšiltu.
  • Arbatžolių įberkite tiek  šaukštelių , kiek puodelių gersite, ir dar vieną arbatinukui ir užpilkite karštu vandeniu.
  • Pilkite tik puse arbatinuko.
  • Kai arbatą pritrauks po 2-4 min. pripilkite arbatinį  iki viršaus ir palikite 1-2 min.
  • Tinkamai užplikytos arbatos paviršiuje turi pasirodyti putų, jų nugriebti nereikia.
  • Gardi tik šviežiai užplikyta arbata, po kelių valandų juolab – kitą dieną, ji praranda gerą skonį ir aromatą, joje net susidaro net kenksmingų raugų ir nuosedų. Tradiciškai arbata geriama nesaldinta
  • Kilmės šalis: Šri Lanka

29 other products in the same category: