Prieskonis – prieskoninių augalų dalys ir jų mišiniai, suteikiantys skonį, aromatą ir spalvą gaminamam patiekalui. Svarbiausia prieskonių paskirtis – pagerinti maisto skonį ir aromatą, sukelti apetitą, o kartais užslėpti nepageidaujamas savybes. Tikamai parinkus prieskonius jie suveiks, kaip pats stipriausias meilės afrodiziakas. Surask ir tu sa...
Prieskonis – prieskoninių augalų dalys ir jų mišiniai, suteikiantys skonį, aromatą ir spalvą gaminamam patiekalui. Svarbiausia prieskonių paskirtis – pagerinti maisto skonį ir aromatą, sukelti apetitą, o kartais užslėpti nepageidaujamas savybes. Tikamai parinkus prieskonius jie suveiks, kaip pats stipriausias meilės afrodiziakas. Surask ir tu savo afrodiziaką
kvapu ir skoniu primena česnaką. kvapu ir skoniu primena česnaką.
Kategorija: natūralus prieskoniai Pasižymi saldžiu, aštroku skoniu ir sodriu aromatu, labai tinka ryžių, užkandžių, saldumynų ir karių patiekalams. Kategorija: natūralus prieskoniai...
3 AROMATIZUOTŲ DRUSKŲ RINKINYS DĖŽUTĖJE. 3 AROMATIZUOTŲ DRUSKŲ RINKINYS DĖŽUTĖJE.
Ypač tinka ant mocarelos sūrio užkepto su batono riekele. Į salotas, ant jau paruošto karšto patiekalo. Sudėtis: liofilizuoti pomidorai, česnakai, žalioji paprika, SALIERAI, raudonėliai, bazilikai, juodieji pipirai, šaltalankiai 2,5%, mairūnai, rozmarinai. Ypač tinka ant mocarelos sūrio...
Tinka prie mėsos patiekalų, žvėrienos, sriuboms, salotoms pagardinti, marinatams ruošti. Šie prieskoniai ypač rekomenduojami marinuoti mėsai, nes maltas šaltalankis pagerina prieskonių įsisavinimą, todėl iškepta mėsa būna kvapni, minkšta ir sultinga. Sudėtis: česnakai, šaltalankių uogų išspaudos – 18 %, kadagio uogos, juodieji pipirai, petražolės, krapai,... Tinka prie mėsos patiekalų,...
Rekomenduojame prie VISŲ rūšių mėsos, užtepėlių, sriubų, salotų, jūros gėrybių patiekalų. Sudėtis: saldi raudona paprika, juodieji pipirai, aitrioji paprika 13%, baltieji pipirai, rozmarinas, čiobreliai, raudonėliai, svogūnai, česnakai, kmynai, petražolės, kalendros, garstyčios ir maltos šaltalankių uogų išspaudos 15%. Rekomenduojame prie VISŲ rūšių mėsos,...